Acte Auto la dumneavoastra acasa! NON STOP!

Birou Online de Acte Auto


Platforma pentru Autovehiculul Tau. Completeaza-ti singur actele!


Acum, puteti avea in orice zi si la orice ora actele auto fara a mai fi nevoie sa va deplasati la un birou de acte specializat. Veti avea actele imediat, gata pentru a fi tiparite de imprimanta dumneavoastra!

Aveti nevoie doar de o un computer, o imprimanta si un card sau un telefon mobil cu care sa faceti plata. Pretul este de 7 €+ TVA pentru toate fisele. Din momentul in care ati platit (cu exceptia platilor efectuate prin OP/Internet banking, in care incasarea banilor dureaza mai mult), aveti la dispozitie 24 de ore de utilizare a programului. Timp de 24 de ore puteti emite cate acte doriti. Actele dumneavoastra vor fi gata instantaneu!


Pentru a putea genera actele pentru autovehiculul dumneavoastra, va trebui sa urmati cativa pasi simpli:

1. Pentru a putea folosi acest site, veti avea nevoie in primul rand, de un cont de utilizator. Puteti crea un astfel de cont, dand click pe butonul “INREGISTRARE”.
2. Dupa inregistrare si validarea contului, va trebui sa dati click pe butonul “AUTENTIFICARE” si sa va autentificati folosind e-mail-ul dumneavoastra, si parola introdusa la inregistrare.
3. Redactarea actelor si tiparirea lor.
Ce contine platforma Pentru Autovehiculul Tau

  • Cerere Inmatriculare
  • Cerere Transcriere
  • Contract de Instrainare - Dobandire a unui mijloc de transport - Model 2016 ITL - 054
  • Contract Vanzare-Cumparare
  • Contract Vanzare-Cumparare + Certificat Radiere
  • Fisa Inmatriculare
  • Cerere Numere Preferentiale
  • Delegatie pentru ridicarea certificatului de inmatriculare
  • Cerere Autorizatie Provizorie

Inregistrare AutentificarePentru Afaceri

Platforma pentru Afaceri accelereaza semnificativ timpul in care redactezi Actele Auto. Informatiile despre vanzator/cumparator/autovehicul sunt completate o singura data, apoi sunt transmise automat in toate documentele. Platforma contine si alte instrumente pentru a-ti creste eficienta.


Cumpara acum detalii

Pentru Autovehiculul Tau

Acum, poti avea in orice zi si la orice ora actele auto fara a mai fi nevoie sa te deplasezi la un birou de acte specializat. Vei avea actele imediat, gata pentru a fi tiparite! Ai nevoie doar de un computer, o imprimanta si un card sau un telefon mobil cu care sa faci plata.


Cumpara acum detalii

Polita RCA

Aici gasiti cele mai ieftine Asigurari RCA. Datele se completeaza online si sunt afisate preturile de la toate companiile de asigurare, avand posibilitatea de a alege orice companie de asigurare doriti.

Livrare gratuita in toata Romania!


Cumpara RCA Cere oferta