Acte Auto la dumneavoastra acasa! NON STOP!

Birou Online de Acte Auto


Termeni si Conditii


Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

LUCID DREAMS S.R.L., denumita in cele ce urmeaza si LUCID DREAMS , in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.acteauto.com, isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.


Aplicabilitate

Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru toate website-urile de pe domeniul acteauto.com si pentru care LUCID DREAMS S.R.L. are calitatea de autor/proprietar/administrator. Toate aceste website-uri si programe, precum si website-ul www.acteauto.com vor fi denumite generic, in mod individual sau colectiv Site si/sau Site-uri in cele ce urmeaza.

Drepturi de autor

LUCID DREAMS S.R.L. este autorul Site-urilor si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele sunt proprietatea LUCID DREAMS sau sunt licentiate de LUCID DREAMS pentru a fi folosite.

Licente de utilizare

LUCID DREAMS va acorda o licenta limitata pentru a accesa/vizita site-ul, fara posibilitatea de a-l modifica in lipsa unui acord din partea LUCID DREAMS. Aceasta licenta nu include:

LUCID DREAMS va acorda o licenta limitata, revocabila si ne-exclusiva de a va crea un hyperlink catre pagina home a site-ului atata vreme cat acest link nu descrie LUCID DREAMS sau un partener/afiliat al acestuia de o maniera falsa, gresita sau depreciativa. Licenta acordata nu va permite utilizarea in cadrul acestui hyperlink a marcii LUCID DREAMS fara acordul prealabil scris al LUCID DREAMS S.R.L.
Continutul Site-urilor, integral si/sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al LUCID DREAMS.

Conditii de utilizare. Garantii.

Site-ul este furnizat de catre LUCID DREAMS pe o baza "asa cum este" si "atat cat este disponibil".Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, LUCID DREAMS S.R.L. fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site. LUCID DREAMS S.R.L. nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site. LUCID DREAMS S.R.L. nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui Site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe Site sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului.
Utilizatorii sunt obligati sa furnizeze date corecte la inregistrare. Aceste date vor fi folosite la facturare si modul in care sunt introduse reprezinta raspunderea totala a utilizatorului.
Acesta este un serviciu online oferit sub forma SAAS software as a service, prezentarea serviciului este disponibila pe acest Site iar accesul la serviciu se face pentru 48 de ore din momentul confirmarii platii, moment din care contravaloarea serviciului nu mai poate fi restituita.

Securitate

Daca utilizati site-ul sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola precum si ale datelor introduse de dumneavoastra in sistem, si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Site cu contul si parola dumneavoastra. LUCID DREAMS a luat o serie de masuri de securitate pentru protejarea contului dumneavoastra. In cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat LUCID DREAMS pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid un nou set. Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, samd, vor fi pedepsite conform legii.

Comunicari

Utilizatorii site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura site-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale LUCID DREAMS sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri de masa, sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. LUCID DREAMS isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.
Prin trimiterea unei astfel de informatii, daca nu este altfel specificat, acordati LUCID DREAMS si partenerilor/afiliatilor sai licenta/dreptul gratuit, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil si sub-licentiabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, deriva, distribui sau a le afisa pe orice fel de medii, in toata lumea. Acordati dreptul LUCID DREAMS si partenerilor/afiliatilor sai de a utiliza numele pe care l-ati trimis in conjunctie cu informatia, daca acestia vor decide astfel. Declarati si garantati ca detineti sau controlati toate drepturile cu privire la informatiile transmise, ca acestea sunt corecte si ca utilizarea acestora nu intra in contradictie cu Termenii si conditiile de utilizare, ca nu vor cauza daune catre o terta parte si ca veti despagubi integral LUCID DREAMS sau partenerii/afiliatii sai pentru toate cererile rezultate din informatia astfel transmisa.

Politica de Confidentialitate

LUCID DREAMS S.R.L., denumita generic in cele ce urmeaza si LUCID DREAMS , in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.acteauto.com, si a programelor continute de acesta, respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta Politica de confidentialitate. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare si Politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.
LUCID DREAMS isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului www.acteauto.com, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.


Definitii


Date cu caracter personal
- orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;
Prelucrarea datelor cu caracter personal - orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;
Stocarea - pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;
Sistem de evidenta a datelor cu caracter personal - orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;
Operator - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
Tert - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;
Destinatar - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;
Date anonime - date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;
Date de tip "business contact" - date care includ numele, functia, adresa de business, numarul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizatii, in aceasta calitate. Datele tip "business contact" nu intra in categoria datelor cu caracter personal;
Date statistice - date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

Colectarea de date cu caracter personal

LUCID DREAMS poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal referitoare la propriii angajati, la dumneavoastra sau la colaboratori externi, in vederea indeplinirii unor obligatii legale, dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.

Formularul de inregistrare prezentat pe site-ul www.acteauto.com cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta, acestea fiind din categoria datelor de tip "business contact".
Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:
- Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastra. 
- Pentru a livra servicii precum buletinele de stiri, evenimentele sau produsele pe care le-ati cerut sau achizitionat. 
- Pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru dvs. 
- Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului.
LUCID DREAMS colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul Site-urilor, inclusiv adresa IP de la care site-ul este vizitat. LUCID DREAMS poate folosi in cadrul Site-urilor cookies, stocand temporar date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:
- Pentru a imbunatati securitatea accesului. 
- Pentru a imbunatati uzabilitatea si a va furniza un serviciu cat mai bun.
In diferite sectiuni din Site se gasesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj email. Adresa dumneavoastra de email este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne contactati din nou. Adresa dumneavoastra de e-mail si numele furnizat intra in categoria datelor tip "business contact" iar LUCID DREAMS le va putea utiliza, inclusiv in a le furniza unor terti, avand acceptul dumneavoastra.
LUCID DREAMS poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru: (a) conformarea la rigorile legii; (b) protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale LUCID DREAMS si ale site-urilor sale web, sau (c) actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.
Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.
LUCID DREAMS nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

Utilizarea datelor statistice si datelor anonime

LUCID DREAMS poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in calitatea sa de operator in urmatoarele scopuri: 
- realizarii de analize/rapoarte; 
- realizarii de informari; 
- publicarii, promovarii, ofertarii produselor/serviciilor oferite de catre LUCID DREAMS.

Securitatea datelor colectate

LUCID DREAMS utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru , inclusiv de control si audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.
Colectarea datelor cu caracter personal se face utilizand o conexiune SSL criptata, folosindu-se un certificat digital emis de Equifax Secure Certificate Authority.

Legaturi externe

Site-urile pot contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului LUCID DREAMS, website-uri care credem ca le veti gasi utile. Daca accesati aceste linkuri veti accesa/vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de LUCID DREAMS.

Impunerea acestei Politici de Confidentialitate

Daca aveti intrebari legate Politica de Confidentialitate sau doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de catre LUCID DREAMS si care va privesc direct, va rugam sa ne contactati.

Minori

LUCID DREAMS nu vinde produse si/sau servicii care sa fie cumparate de catre minori. LUCID DREAMS poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. Daca sunteti minor si accesati un Site o puteti face doar daca sunteti sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal.

Legislatie
Termenii si conditiile de utilizare precum si Politica de Confidentialitate se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul LUCID DREAMS S.R.L.


Pentru Afaceri

Platforma pentru Afaceri accelereaza semnificativ timpul in care redactezi Actele Auto. Informatiile despre vanzator/cumparator/autovehicul sunt completate o singura data, apoi sunt transmise automat in toate documentele. Platforma contine si alte instrumente pentru a-ti creste eficienta.


Cumpara acum detalii

Pentru Autovehiculul Tau

Acum, poti avea in orice zi si la orice ora actele auto fara a mai fi nevoie sa te deplasezi la un birou de acte specializat. Vei avea actele imediat, gata pentru a fi tiparite! Ai nevoie doar de un computer, o imprimanta si un card sau un telefon mobil cu care sa faci plata.


Cumpara acum detalii

Polita RCA

Aici gasiti cele mai ieftine Asigurari RCA. Datele se completeaza online si sunt afisate preturile de la toate companiile de asigurare, avand posibilitatea de a alege orice companie de asigurare doriti.

Livrare gratuita in toata Romania!


Cumpara RCA Cere oferta